woensdag 11 juli 2012

Heerlijk gevulde pitabroodjes!

Om steeds maar weer boterhammen tussen de middag te smeren, daar heb ik niet altijd zin in. Dus maak ik regelmatig een ander lekker en gezonde lunch-hap. Dit keer hebben we lekker gevulde pitabroodjes op! Ook een keer maken? Hieronder het recept dan maar!

Voor deze heerlijk gevulde pitabroodjes heb je nodig:

  • pitabroodjes
  • tonijn uit blik 
  • rauwkost (stukjes tomaat/komkommer/rode paprika/geraspte wortel)
  • mais
  • groene olijven
  • krabsticks
  • mayonaise
  • peper/ zout
  • zonnebloemolie
  • dille
  • gedroogde peterselie

Je bereidt de pitabroodjes zoals op de verpakking staat. Je snijdt de tomaat, komkommer en de rode paprika in hele kleine stukjes. De groene olijven snijd je in kleine stukken. Doe alles bij elkaar in een kom. Voeg de mais toe. Voeg een scheutje zonnebloemolie, wat zout en dille naar smaak toe.
Rasp wat wortels.
Maak van de krabsticks met een vork lange sliertjes. Voeg wat mayonaise toe en wat zout en peper naar smaak. Meng alles goed door elkaar. Doe dit ook met de tonijn uit blik. Voeg ook wat gedroogde peterselie toe.
Vul de pitabroodjes met de bovenstaande ingrediĆ«nten.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: